Buitendijk Goedkope banden en velgen
[/db_pb_slider]

Bestel nu uw winterbanden!

Al jaren zijn wij leverancier van winterbanden voor zowel personen- als lichte bedrijfswagens. Wij leveren onze winterbanden in heel Nederland, middels verzending. Met name op sneeuw- en gladde wegen leveren de standaard zomerbanden nagenoeg geen grip. De auto slipt continu en remmen is een nog groter probleem. Kortom: zeer onveilig!

Door onze ervaring welke is gebaseerd op inmiddels honderden auto`s kunnen wij u een goed en eerlijk advies geven, welke banden het beste bij uw gebruik- en wensen aansluiten.

Voor alle merken auto`s leveren wij winterbanden, maar ook de bijbehorende velgen, zowel staal- als Lichtmetaal. De sets worden door ons zelf gemonteerd- en gebalanceerd en onze werkplaats in Emmen (Drenthe). Hierdoor hebben wij de kwaliteit in eigen hand.

Bezorging van winterbanden bij u thuis

Mocht u niet in de buurt wonen, dan kunt u ervoor kiezen dat wij uw banden, of complete set naar u verzenden. Het pakket wordt zorgvuldig verpakt en voorzien van een duidelijke montage instructie. U kunt ervan op aan dat binnen een paar dagen uw set wordt bezorgt. Bezorging naar uw eigen dealer- of autobedrijf is uiteraard ook mogelijk, alsmede levering onder rembours. Ook kunnen wij bemiddelen voor het zoeken naar een montage-partner bij u in de buurt.

U heeft bij ons niet te maken met internethandel, maar met een Bovag Autobedrijf. Dit betekent dat u ons altijd kunt bellen, bezoeken of voor informatie kunt bereiken. Wij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden. Garantie is bij ons vanzelfsprekend.

Wellicht is dit voor u een prettige gedachte, die u in uw overweging voor aanschaf van winterbanden mee kunt laten wegen.

ug8_testwinnar_gycorp202_tcm1224-104531De winterbanden die wij verkopen zijn hoofdzakelijk in vrijwel alle internationale vergelijkende winterbandentesten als goed- tot zeer goed getest. Mede hierdoor kunt u er op vertrouwen dat uw investering bijdraagt in de veiligheid voor u zelf maar ook voor anderen.

Bandensuperemmen.nl

topband1(winter)banden gelijk online reserveren
Goedkope banden en velgen, inclusief montage

Bandenopslag in ons bandenhotel

  • 35 euro, incl. 1 wissel in het voorjaar;
  • 50 euro, incl. 1 wissel in het voorjaar en balanceren;
  • 65 euro, incl. 2 wissels, 1e in het voorjaar, 2e in de winter;
  • 80 euro incl. 2 wissels, 1e in het voorjaar, 2e in de winter en balanceren; Prijzen zijn incl. btw

Veilig op weg is nooit te duur!

Goede redenen om winterbanden te rijden:

R

Veel betere grip

Winterbanden zorgen onder gladde en natte omstandigheden en bij temperaturen onder de 7 °C voor veel betere grip, dus voor uw veiligheid;

R

Speciale samenstelling

Door het speciale rubbersamenstelling blijft de band onder de 7 °C soepel en zorgt voor grip en trekkracht;

R

Betere afvoer van water

Veel betere afvoer van water en sneeuw door de fijne lamellen in het profiel. Deze lamellen zetten zich als kleine klauwtjes vast in de sneeuw en nat wegdek en zorgen voor een veel kortere remweg;

R

Stil en comfortabel

Moderne winterbanden zijn stil en comfortabel en zorgen niet voor een hoger brandstofverbruik;

R

Minder kans op letsel

Door de hoge veiligheid;

R

Langere levensduur

Uw zomerbanden gaan langer mee;

R

Soms verplicht

Sommige landen stellen winterbanden verplicht o.a. Duitsland en bijvoorbeeld Oostenrijk, waarbij zelfs de profieldiepte min. 4 mm moet bedragen. Denk hierbij aan uw wintervakantie;

R

Belangrijkste reden:

Veiligheid! met name het kunnen remmen op een gladde ondergrond.